Κακά μαντάτα για τον Κεστούτις Κεμζούρα ενόψει του πολύ κρίσιμου αγώνα κόντρα στην Φενέρμπαχτσε στο Σ.Ε.Φ. Κυριολεκτικά, η μισή ομάδα δεν προπονήθηκε σήμερα (29/12) με διαφορετικά προβλήματα ο καθένας. Πρώτα, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το πρόβλημα στο γόνατό του και για άλλη μια μέρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και έκανε θεραπεία.

Δεύτερος…έρχεται ο Βασίλης Σπανούλης. Ο αρχηγός των ερυθρολεύκων έχει ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και ακολούθησε θεραπεία, ενώ εκτός προγράμματος έμεινε και ο Γιώργος Πρίντεζης (θεραπεία) με ενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο.

Σειρά παίρνει ο Αντώνης Κόνιαρης, ο οποίος πρόσθεσε…το όνομα του στην λίστα των άτυχων. Ο νεαρός γκαρντ έχει φλεγμονή στο κάτω χείλος και νοσηλεύεται από το πρωί της Κυριακής (29/12) στο Ιατρικό Κέντρο υπό ενδοφλέβια αντιβίωση. 

Ο…τελευταίος της παρέας είναι ο Μπράντον Πολ. Ο Αμερικανός κατά την διάρκεια της προπόνησης γύρισε το δεξί του πόδι και γύρισε το δεξί του πόδι. από την προπόνηση. Η ομάδα αναφέρει πως σε πρώτη φάση ο τραυματισμός του δεν εμπνέει ανησυχία, ενώ τα προβλήματα των υπολοίπων θα εξετάζονται μέρα με τη μέρα και μένει να δούμε ποιοι από όλους αυτούς θα είναι διασθέσιμοι ενόψει Φενέρ.