Την “πρώην” του θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Νικ Καλάθης σήμερα στην Βαρκελώνη μιας και ο μέχρι πέρσι αρχηγός του τριφυλλιού θα κληθεί να αγωνιστεί εναντίον πρώην συμπαικτών και φίλων του. Το κανάλι της Euroleague εστίασε σε αυτό και τον ρώτησε για το πως νιώθει ενόψει του παιχνιδιού αυτού με τον Έλληνα point guard να λέει χαρακτηριστικά ότι θα είναι ιδιαίτερο.

Αναλυτικότερα ο Νικ ανέφερε: «Θα είναι πολύ ενδιαφέρον. Είναι η πρώτη φορά που παίζω κόντρα στον Παναθηναϊκό. Θα είναι μια χαρά, θα είναι καλοί οι παλιοί συμπαίκτες μου στον Παναθηναϊκό. Αλλά είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς, οπότε χρειαζόμαστε τη νίκη. Έχουν παίξει καλό μπάσκετ, δεν έπαιξαν το τελευταίο παιχνίδι, οπότε θα είναι φρέσκοι και έτοιμοι, οπότε εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό. Είναι στο χέρι μας».

  Παναθηναϊκός και Barcelona θα βρεθούν αντιμέτωποι σήμερα στις 22:00 με τους πράσινους να ευελπιστούν στο θαύμα ”εκμεταλλευόμενοι” και την μη πραγματοποίηση του παιχνιδιού της Τρίτης στην Γαλλία ενώ από την άλλη η ομάδα του Saras θέλει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε απέναντι στην Valencia την Τρίτη.