Ο Team Manager του Παναθηναϊκού, Γιώργος Καλαϊτζής, μίλησε στην γαλλική εφημερίδα «Le Progres» για το ματς με την Villeurbanne που δεν έγινε ποτέ. Ο Καλαϊτζής σχολίασε την απόφαση της Euroleague για ματαίωση του ματς με την Villeurbanne (θα χάσει το ματς στα χαρτιά με 20-0, επειδή ο κορονοϊός την αποδεκάτισε και δεν είχε 8 παίκτες για να κατέβει στο παιχνίδι).

Ο Team Manager του «τριφυλλιού» περιέγραψε το τι έγινε και μίλησε για την όλη κατάσταση με τον κορονοϊό, που σαρώνει τις ομάδες, τονίζοντας ότι η κατάσταση είναι σαν «πυρηνική βόμβα».

Από την άλλη, όμως, ξεκαθάρισε ότι η απόφαση της Euroleague για οριστική ματαίωση του αγώνα ήταν σωστή και επισήμανε ότι πάνω από όλα πρέπει να προστατευθεί ο κόσμος και το μπάσκετ.

Για τα πότε έμαθε ο Παναθηναϊκός ότι το ματς δεν θα γίνει ο Γιώργος Καλαϊτζής είπε: «Ενημερωθήκαμε για την ακύρωση του αγώνα όταν ετοιμαζόμασταν να μπούμε στο πούλμαν για να πάμε στο γήπεδο, ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε».

Για την κατάσταση με τον κορονοϊό και την απόφαση της Euroleague ο Team Manager του Παναθηναϊκού ανέφερε: «Κατανοούμε την κατάσταση στη Villeurbanne που έχει πολλά κρούσματα στην ομάδα. Αυτή η κατάσταση είναι σαν πυρηνική βόμβα! Σε κάθε περίπτωση, η απόφαση που πάρθηκε είναι η σωστή. Πρέπει να προστατεύσουμε το μπάσκετ και, πάνω απ’ όλα, όλο τον κόσμο»!