Ο Παναθηναϊκός μπορεί να παλεύει με νύχια και με δόντια για να πάρει την πρόκριση στα πλέι οφ, αλλά ο προπονητής της Μπασκόνια, Βέλιμιρ Περάσοβιτς θεωρεί ότι οι πράσινοι, τους οποίους αντιμετωπίζει μεθαύριο Τετάρτη (20/3) η ομάδα του στο ΟΑΚΑ, έχουν μια πολύ δυνατή ομάδα που δεν θα είναι έκπληξη το να περάσουν στο φάιναλ φορ και να σηκώσουν εκεί την κούπα της Ευρωλίγκας.

Ο Κροάτης προπονητής μίλησε για την μάχη του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει ξυπνήσει για τα καλά τελευταία μετράει 4 σερί νίκες με κορυφαία φυσικά αυτή της περασμένης αγωνιστικής μέσα στη Μόσχα, όπου οι πράσινοι έριξαν ανάσκελα την πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη.

Ο Περάσοβιτς τόνισε ότι η ομάδα έχει έναν πυρήνα σπουδαίων και έμπειρων παικτών αλλά και σπουδαίων σκόρερ. Ο Κροάτης τόνισε ότι δεν θα είναι έκπληξη αν το τριφύλλι φτάσει ως το τέλος και πάρει την κούπα της διοργάνωσης. Από την άλλη επεσήμανε ότιι η ομάδα του δεν ήρθε για διακοπές στην Αθήνα και θα χτυπήσει το ματς με όλες τις δυνάμεις της.

Αναλυτικά ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς τόνισε:

«Ο Παναθηναϊκός διαθέτει έναν πυρήνα σημαντικών, έμπειρων κι αθλητικών παικτών. Ο Λάνγκφορντ και ο Κιλπάτρικ είναι σπουδαίοι σκόρερ. Σε γενικές γραμμές ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα top επιπέδου. Αν ο Παναθηναϊκός προκριθεί στο φάιναλ φορ και κατακτήσει την Ευρωλίγκα, δεν θα είναι έκπληξη για κανέναν! Δεν πάμε στην Αθήνα για διακοπές. Πάμε για να παλέψουμε».

 

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΑΣΟΒΙΤΣ