Με ένα… “αλμυρό” διαζύγιο φαίνεται πως θα ξεκινήσει το νέο έτος για τον Ερυθρό Αστέρα, καθώς σύμφωνα με τον Τύπο της Σερβίας, ο Ισραηλινός γκαρντ, Γκαλ Μέκελ, κατέθεσε προσφυγεί κατά της ομάδας.

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Top-16 της Euroleague, έχει τερματίσει ήδη μέσα στη σεζόν που διανύουμε άλλες τρεις συνεργασίες της με παίκτες (Σχορτσανίτης, Τόμπσον, Ουίλιαμς), με όχι και τον “ιδανικότερο” τρόπο, ωστόσο το “διαζύγιο” με τον Γκαλ Μέκελ φαίνεται πως θα είναι και το πιο επεισοδιακό, καθώς ο παίκτης φέρεται να έχει καταθέσει προσφυγή κατά του συλλόγου, ζητώντας να του καταβληθούν ως δεδουλευμένα το πόσο των 150.000 ευρώ. Μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνονται και οι μισθοί για τους μηνές Ιανουάριο και Φεβρουάριο, καθώς και το πριμ για την πρόκριση στην επόμενη φάση της Euroleague, ενώ το συγκεκριμένο ποσό ζητά να του αποπληρωθεί εντός 72 ωρών.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ερυθρός Αστέρας έχει δεχτεί κρούσεις από Ουνικάχα Μάλαγα, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και Νίζνι Νόβγκοροντ για τον παίκτη, τις οποίες και απέρριψε.