Ο Σον Κιλπάτρικ ξεκαθάρισε σήμερα (22/4) ότι ο Παναθηναϊκός ξέρει καλά ότι η Ρεάλ θα μπεί αύριο (23/4, 21:00) στο ΟΑΚΑ με στόχο να… σκουπίσει το τριφύλλι, αλλά οι πράσινοι δεν πρέπει να το επιτρέψουν αυτό. Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και να κάνει το παιχνίδι της, ενώ επισήμανε ότι το τριφύλλι θα κάνει τα πάντα σε αυτό το ματς για να πάρει τη νίκη, θα κάνει το ίδιο και στο επόμενο (25/4), έτσι ώστε να πάρει τη σειρά στο 2-2 και να κριθούν όλα σε 5ο ματς στην Μαδρίτη.

Αναλυτικά ο Σον Κιλπάτρικ είπε στην κάμερα της «NOVA»:

«Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να επιστρέψουμε σε αυτά που ξέρουμε. Κερδίσαμε εννέα ματς στο φινάλε. Παίζαμε καλό μπάσκετ. Προφανώς, δεν το κάναμε αυτό στα προηγούμενα παιχνίδια Κάθε κατοχή μετράει. Δεν μπορούμε να κάνουμε τα ίδια λάθη. Ξέρουμε ότι θα προσπαθήσουν να μας σκουπίσουν. Δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε στην έδρα μας. Πρέπει να πάρουμε δυο νίκες στο σπίτι μας. Αν συνεχίσουμε να προσπαθούμε, όπως στη χθεσινή προπόνηση, θα είμαστε καλά».

Ο Αμερικανός γκαρντ έκανε ειδική αναφορά και στην.. δύναμη του ΟΑΚΑ ενώ τόνισε ότι το 0-2 που έχει ήδη η Ρεάλ στην σειρά δεν πρέπει να πιέζει την ομάδα: «Δεν μπορείς να παίξεις με πίεση. Όταν παίζεις με πίεση γίνονται λάθη. Πρέπει να παίξουμε ελεύθερα και με ενέργεια. Ξέρουμε ότι θα έχει σχεδόν… 30.000 κόσμο εδώ. Θα είμαστε στην έδρα μας. Ο κόσμος θα μας βοηθήσει».