Την Τετάρτη(26/10) το βράδυ η Μπάμπεργκ θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τον Φαμπιάν Κοζέρ να δηλώνει χαρούμενος που θα ξαναδεί το παλιό του συμπαίκτη, Γιάννη Μπουρούση, όμως ελπίζει να μην παίξει καλά στον αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο παίκτης της Μπάμπεργκ στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας:

Για το γεγονός ότι θα ξαναδεί τον Μπουρούση είπε: «Θα είναι κάτι ξεχωριστό που θα δω τον Γιάννη ξανά. Περάσαμε πολύ όμορφες στιγμές μαζί πέρσι. Ελπίζω να μην είναι στην καλύτερή του μέρα».

Για τη δύσκολη εβδομάδα στην Ευρωλίγκα τόνισε: «Θα είναι μια δύσκολη εβδομάδα για μας, γιατί όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό και μετά με την Μπαρτσελόνα εκτός έδρας έχεις μεγάλα ματς μπροστά σου. Πρέπει να αποδεικνύουμε κάθε βράδυ όμως πως είμαστε μια από τις 16 καλύτερες ομάδες. Ελπίζω ο κόσμος να είναι δίπλα μας την Τετάρτη και εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό».

Για τον ρόλο του Νίκου Ζήση στην γερμανική ομάδα υπογράμμισε:  «Είναι ο ηγέτης της ομάδας. Μιλά πολύ σε όλους και προέρχεται από ένα ακόμη μεγάλο ματς. Είναι πολύ ωραίο να τον βλέπεις να παίζει, γιατί είναι πολύ έξυπνος. Και είναι και καλός χαρακτήρας. Έχει πολλή πείρα και προσπαθεί να τη μεταβιβάσει σε όλους. Όλοι μαθαίνουμε από αυτό. Κι εγώ έχω κάποιες εμπειρίες από την Ευρωλίγκα και προσπαθώ να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου, αλλά ο Νίκος είναι ο άνθρωπος που χρειαζόμαστε στις δύσκολες στιγμές».