Ετοιμάζει τη… βόμβα του καλοκαιριού στη μπασκετική Ευρώπη η Monaco, η οποία είναι έτοιμη να αποκτήσει από την αντίπαλό της -σε περίπτωση που αποκλείσει την Pau Orthez στα ημιτελικά- για τον τίτλο στο γαλλικό πρωτάθλημα, την ASVEL Villeurbanne, τον κορυφαίο της παίκτη, που δεν είναι άλλος από τον 6ο τη τάξει σκόρερ της φετινής EuroLeague Elie Okobo!

Όπως αναφέρει το BasketNews, ο Γάλλος σούπερ σταρ -που βίωσε φέτος την πρώτη του σεζόν στην Ευρώπη μετά από ένα μικρό πέρασμα από το ΝΒΑ- εξετάζει αυτή τη στιγμή πολλές προτάσεις μεγάλων ομάδων της επερχόμενης σεζόν στην EuroLeague όπως η Barcelona, η Fenerbahce και η Virtus Bologna.
Ωστόσο, τόσο η εθνικότητά του όσο και η πρόταση των Μονεγάσκων μοιάζουν αυτή τη στιγμή το φαβορί για την απόκτηση του 24χονου shot maker, ο οποίος ήταν εξαιρετικός φέτος μετρώντας 14.5 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ στην EuroLeague.

Αν αυτή το ειδύλλιο μετατραπεί σε… γάμο, τότε θα μιλάμε για μια τρομερή προσθήκη από πλευράς Monaco, με το δίδυμο των Mike James και Οkobo να αναμένεται να προκαλεί τρόμο στις αντίπαλες άμυνες!