Ο Ολυμπιακός θέλει πάση θυσία αύριο (20/1, 21:00) τη νίκη στο ΣΕΦ απεναντι στην Μπασκόνια στην 22η Αγωνιστική της Euroleague για να διατηρήσει ζωντανές τις όποιες ελπίδες έχει για την πρόκιση στα πλέι οφ. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού, Αντώνης Κόνιαρης μίλησε για την σημασία της νίκης στο αυριανό ματς, ενώ έκανε ειδική αναφορά και στην προσθήκη του Οκτάβιους Ελις, ο οποίος προπονείται με την ομάδα από τη Δευτέρα και αναμένεται να κάνει ντεμπούτο αύριο με την ερυθρόλευκη φανέλα.
Για την εικόνα που πρέπει να δείξει η ομάδα και την σημασία που έχει αυτό το ροζ φύλλο αγώνα, ο Αντώνης Κόνιαρης τόνισε: «Ελπίζω να εμφανίσουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο. Δουλεύουμε σκληρά. Πρέπει να κερδίσουμε, θα δώσουμε παραπάνω από το 100%. Πρέπει να το κερδίσουμε αυτό το ματς. Η πίεση στα γκαρντ θα παίξει σηματνικό ρόλο. Ξέρουμε τα γκαρντ τους και αυτό το στοιχείο μπορεί να κάνει την διαφορά».

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού μίλησε και για τον ηγέτη της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη: «Ο Βασίλης είναι ο αρχηγός της ομάδας, ο ηγέτης. Όλοι πρέπει να προσπαθήσουμε για κάτι καλύτερο και να έχουμε συγκέντρωση στο πλάνο του προπονητή. Έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο, όποιος το ακολουθήσει θα είναι στο παιχνίδι και η ομάδα θα κερδίζει».

Ο Κόνιαρης αναφέρθηκε και στον Οκτάβιους Έλις και τόνισε ότι η ομάδα χρειαζόταν έναν ψηλό σαν κι αυτόν: «Τον έχουμε δει, ξέρουμε ποιος είναι. Ήδη βοηθά πολύ, θα φανεί και στα παιχνίδια αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που είναι εδώ μαζί μας, χρειαζόμασταν έναν ψηλό σαν τον Έλις».