Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει απόψε την Αρμάνι με στόχο να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών, και γιατί όχι, να διεκδικήσει και το κάτι παραπάνω, με μία νίκη που θα είναι σημαντική από όλες τις απόψεις για την συνέχεια. Ο Ουίλι Ριντ δεν θα αγωνιστεί λόγω προβλήματος στον προσαγωγό και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό την επόμενη βδομάδα.

Από την άλλη, η Αρμάνι προέρχεται από 3 ήττες στα τελευταία 4 παιχνίδια(τελευταία απέναντι στην Εφές) και θέλει να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Στο άλλο μεγάλο ματς της ημέρας η Μπαρτσελόνα θα υποδεχθεί την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι Ισπανοί  βρίσκονται στη κορυφή μαζί με την Εφές και έχουν δείξει σπουδαία σταθερότητα μέχρι τώρα στη διοργάνωση μαζί με την Εφές.

Η συγκάτοικος των «Μπλαουγκράνα» στη κορυφή, Εφές, θέλει να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα τους ώστε να βρεθεί μόνη στη κορυφή, αλλά πρώτα θα πρέπει να επικρατήσει στην έδρα της, της Μπάγερν Μονάχου . Τέλος, στο παιχνίδι που ανοίγει το πρόγραμμα της ημέρας, η Ζενίτ θα υποδεχθεί την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία δεν θα έχει στη διάθεση της τον Σέρχιο Γιουλ.

Αναλυτικά το αποψινό πρόγραμμα:

19:00 Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης-Ρεάλ Μαδρίτης (Novasports 3HD)

19:30 Εφές- Μπάγερν Μονάχου (Novasports 4HD)

21:30 Ολυμπιακός-Αρμάνι Μιλάνο (Novasports 1HD)

22:00 Μπαρτσελόνα-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Novasports 3HD)

Tags:
Euroleague