Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός της “βασίλισσας”:

«Τα παιχνίδια Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα είναι πάντα ιδιαίτερα και έχουν τρομερό αντίκτυπο κάθε φορά. Το καταλαβαίνουμε αυτό, αλλά προετοιμαζόμαστε όπως σε κάθε παιχνίδι της Euroleague, μια διοργάνωση με 30 παιχνίδια. Ξέρουμε τις δυσκολίες του αγώνα και πρέπει να έχουν υψηλά επίπεδα συγκέντρωσης. Πρέπει να πάρουμε τα περισσότερα παιχνίδια στην έδρα μας, γιατί είναι δύσκολο να κερδίζεις εκτός έδρας.

Υποδεχόμαστε μια ομάδα με μεγάλη προοπτική, αν και μας κέρδισε πριν από ένα μήνα για το πρωτάθλημα Ισπανίας. Έχουμε χάσει επίσης δύο παιχνίδια στην έδρα μας και στην Euroleague αυτό είναι δύσκολο για εμάς. Βρισκόμαστε σε μια ιδιαίτερη περίοδο, σε μια δύσκολη κατάσταση, όχι μόνο για τον προπονητή, αλλά και για το κλαμπ, την ομάδα και τους παίκτες. Υπάρχουν παίκτες που έκαναν ένα βήμα μπροστά για να είναι ανταγωνιστικοί. Δεν σκεφτόμαστε τις απουσίες και προσπαθούμε να ξεπερνάμε τα προβλήματά μας».

Για το… ιατρικό δελτίο της Ρεάλ: «Ξεκουράσαμε τον Ρούντι την Κυριακή. Ήταν αναγκαίο για εκείνον. Αυτή την εβδομάδα προπονήθηκε καλά και βρίσκεται στο 100%. Ο Καμπάτσο είχε ένα διάστρεμμα αλλά η αποθεραπεία πάει καλά. Ο Ντόντσιτς ήταν εκτός για δύο μέρες με πυρετό, αλλά θεωρητικά θα είναι καλά. Είναι 13 οι διαθέσιμοι παίκτες».