Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να αντιμετωπίζει εντός έδρας την τελευταία του ομίλου Μπάμπεργκ, η οποία δεν έχει πετύχει ακόμα την πρώτη της νίκη, άπαντες όμως στο στρατόπεδο της ισπανικής ομάδας θεωρούν το παιχνίδι δύσκολο. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην πρώτη θέση με ρεκόρ 7-1, σε ισοβαθμία με την Εφές Αναντόλου, και δεν έχουν περιθώριο γκέλας μέσα στο σπίτι τους. 

“Έχουμε φτάσει στα μισά του Top-16 κι είμαστε σε καλό δρόμο μέχρι τώρα. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Η ισορροπία του ομίλου δεν μας επιτρέπει να χαλαρώσουμε. Παίζοντας απέναντι στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης είναι δύσκολα, κάτι που διαπιστώσαμε και την προηγούμενη εβδομάδα απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου. Περιμένουμε κάτι παρόμοιο και με την Μπάμπεργκ. Ο αντίπαλός μας έχει αντικαταστήσει κάποιους παίκτες με άλλους που έχουν έφεση στο σκοράρισμα.

Οι Μάσει και Γουόλς δίνουν περισσότερες επιθετικές επιλογές. Όπως και η Άλμπα, η Μπάμπεργκ είναι μία δυνατή ομάδα, η οποία θα μπορούσε να έχει 3-4 νίκες έχοντας χάσει αρκετά παιχνίδια στο τέλος. Αυτό σημαίνει ότι αγωνίζονται καλά κι αν είχαν λίγη παραπάνω τύχη θα μπορούσαν να είναι στις πρώτες του ομίλου” δήλωσε ο Πάμπλο Λάσο.

“Η Μπάμπεργκ είναι μία ομάδα με υψηλό σκορ, στην οποία οι περισσότεροι παίκτες μπορούν να σουτάρουν καλά από μακρινή απόσταση. Έχουν προσθέσει δύο νέους παίκτες, που τους κάνουν καλύτερους και δυνατότερους. Είναι επικίνδυνη ομάδα κι είναι δύσκολο να τους κερδίσεις. Το παιχνίδι απέναντι στην Άλμπα την προηγούμενη εβδομάδα πρέπει να είναι ένα μάθημα για μας για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια καθώς δεν υπάρχει καμία εύκολη αναμέτρηση.

Κάθε ομάδα που βρίσκεται σε αυτή την φάση μπορεί να κερδίσει κάνοντας ένα καλό παιχνίδι. Εμείς πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας παίζοντας με τρόπο που αυτοί δεν είναι άνετοι. Έτσι θα φτάσουμε σε ακόμα μία νίκη στο Top-16” ανέφερε στο επίσημο site της Ευρωλίγκας ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Ρούντι Φερνάντεθ.