Ο Πάμπλο Λάσο δεν ξεκαθάρισε αν θα χρησιμοποιήσει τρεις παίκτες του, στον αυριανό αγώνα με την Εφές(7/4,22.00). Συγκεκριμένα με δηλώσεις του στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου άφησε ερωτηματικά σχετικά με το πόσο θα χτυπήσει το παιχνίδι η ισπανική ομάδα, καθώς ανέφερε κάποια προβλήματα βασικών παικτών όπως των Γιουλ, Ματσιούλις, Χάντερ. Να τονίσουμε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει εξασφαλίσει την πρωτιά στην τελική κατάταξη, άρα δεν θα φαινόταν περίεργο άμα ξεκούραζε στο αυριανό παιχνίδι, παίκτες που είναι πιο επιβαρυμένοι σε σχέση με άλλους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού κόουτς:

«Όλα αυτά τα παιχνίδια είναι σημαντικά, αλλά έχουμε κάνει τη δουλειά μας ώστε να είμαστε πρώτοι σε αυτή τη φάση του διοργάνωσης και μας επιτρέπει να πάμε σε αυτόν τον αγώνα με ηρεμία. Στο τέλος της ημέρας αυτό είναι ένα παιχνίδι ενάντια σε μια μεγάλη ομάδα, μία από τις πιο φυσικές ομάδες στην Ευρωλίγκα, η οποία πρόκειται να δημιουργήσει πολλά προβλήματα για εμάς και θέλουμε να κερδίσουμε.

Είναι μια περίεργη εβδομάδα. Προπονήθηκαν όλοι, αλλά ένα ή δύο παίκτες εξακολουθούν να έχουν ελαφρά προβλήματα. Η περασμένη εβδομάδα ήταν έντονη και ο Γιούλ που έπαιξε πολύ είναι κουρασμένος, ο Ματσιούλις εξακολουθεί να έχει κάποια προβλήματα στο πόδι και ο Χάντερ έχει χτυπήσει στο χέρι. Είμαι χαρούμενος που όλοι προπονήθηκαν, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω ακόμα πολλούς παίκτες με μικροτραυματισμούς και πάμε σε ένα σκληρό Σαββατοκύριακο».