Έχοντας προκριθεί στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα, η Ρεάλ Μαδρίτης, θα προσπαθήσει με την βοήθεια του κοινού της, στον αυριανό αγώνα (04/04) εναντίον της Ανατολού Εφές, να αποκτήσει το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας της, για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκα.

“Το πιο σημαντικό είναι είναι να φτάσουμε στη νίκη, καταλαμβάνοντας μία από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου, που θα μας επιτρέψουν να έχουμε το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας μας στα πλέι οφ. Ήδη, έχουμε καταφέρει τον αρχικό μας στόχο, που ήταν να βρεθούμε ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες τις Ευρώπης και τα πλέι οφ. Θα έχουμε μπροστά μας να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, όποιος και αν είναι αυτός. Εφόδιο μας, τα καλά αποτελέσματα που είχαμε στους 13 προηγούμενους αγώνες, που μας δίνουν το πλεονέκτημα να παίξουμε τουλάχιστον το 5ο παιχνίδι των πλέι οφ στην έδρα μας.

Η Ανατολού Εφές, διαθέτει έναν πόιντ γκαρντ όπως είναι ο Τζόρνταν Φάρμαρ, ο οποίος έχει αποδείξει και με την περσινή του χρονιά, πως τα καταφέρνει πολύ καλά σε τόσο υψηλό επίπεδο. Έχουν επίσης τον Τουντσερί, τον Λούκας, ο οποίος μπορεί να γυρίσει κάθε παιχνίδι, ο Σιπ είναι πολύ καλός σουτέρ και διαθέτουν επίσης παίκτες όπως ο Σαβάνοβιτς και ο Ερντέν. Η Εφές, έχει πλήρες ρόστερ, με πολλούς σκόρερ σε διαφορετικά σημεία του παρκέ. Αν θέλουμε να κερδίσουμε αύριο, πρέπει να παίξουμε πραγματικά καλά από το ξεκίνημα, γιατί η Εφές ξέρει πως μπορεί να επωφεληθεί από μικρά πλεονεκτήματα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, και να σε “πληγώσει” με το καλό της σουτ, το ένας εναντίον ενός και σε σετ παιχνίδι” τόνισε ο Πάμπλο Λάσο.

“Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Πέμπτη. Η Ανατολού Εφές και η ομάδα μας, έχουμε ήδη προκριθεί στα πλέι οφ, αλλά το να έχουμε το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας μας για την συνέχεια, είναι κάτι που θέλουμε όλοι μας. Είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Περιμένω από τους φιλάθλους μας να είναι ενθουσιασμένοι, να έρθουν στο γήπεδο μας και να μας υποστηρίξουν με θέρμη σε ένα από τα πιο δύσκολα τεστ της σεζόν. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για την αναμέτρηση, αλλά το σημαντικότερο είναι βγούμε στο παρκέ και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για την νίκη. Οι φίλαθλοι μας, μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο σε αυτό και τους θέλουμε κοντά μας!” πρόσθεσε ο Σέρτζιο Γιουλ.