Ο Βαγγέλης Μάντζαρης φώναξε «παρών» χθες στο ΣΕΦ, έδειξε αναγεννημένος και έκανε την πρώτη του καλή εμφάνιση μετά από καιρό (12π., 2ριμπ., 3ασ.), αλλά η καλή του εικόνα… πήγε στράφι από το ναυάγιο (99-75) του Ολυμπιακού και το κάζο από την Αρμάνι.

Ο γκαρντ των ερυθρολεύκων μίλησε για τα αίτια της κακής εμφάνισης και της βαριάς ήττας, αλλά ξεκαθάρισε ότι η ομάδα δεν πρέπει να τα βάψει μαύρα και οφείλει να προχωρήσει μπροστά. «Οταν δέχεσαι σχεδόν 100 πόντους δεν μπορείς να ζητήσεις κάτι καλύτερο από μία ήττα. Μετά από δύο νίκες κάναμε την ήττα και θα πρέπει να αντιδράσουμε. Δεν είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση όταν χρειάστηκε. Κάναμε λάθη, πήραν ψυχολογία με τα μεγάλα σουτ και δεν μπορέσαμε να γυρίσουμε ξανά. Είναι μαραθώνιος όμως, και δεν πρέπει να τα βάψουμε μαύρα. Ηταν κάτι εκτός προγράμματος και κοιτάμε τι κάναμε λάθος».

«Ο,τι έγινε έμεινε στο παρκέ»

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης έκανε αναφορά και στο επεισόδιο με τον Μάικ Τζέιμς μετά το ματς (ο Αμερικανός έκανε κανονικά την τελευταία επίθεση και μάλιστα σκόραρε και ο ερυθρόλευκος γκαρντ μαζί με άλλους συμπαίκτες του, του την… έπεσαν) και τόνισε πως ό,τι έγινε έμεινε μέσα στις γραμμές του παρκέ και τελείωσε εκεί. «Οτι έγινε, έγινε μέσα στις γραμμές του παρκέ. Μένει εκεί και τελείωσε»!