Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην είχε κάποιο βαθμολογικό κίνητρο στον σημερινό αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όμως πάλεψε μέχρι τέλους τον αγώνα και θα μπορούσε να νικήσει, ηττήθηκε όμως στο τέλος με 90-86.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε τόσο για την εικόνα των “ερυθρόλευκων” στον σημερινό αγώνα, όσο και για την προσεχή αντίπαλο, Εφές Ανατολού.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Κρατικής Τηλεόρασης:

Για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ: «Κρατάμε τα 30 λεπτά μετά το πρώτο δεκάλεπτο, όπου μπήκαμε μουδιασμένοι. Μετά παίξαμε στα ίσια και παίξαμε στον ρυθμό της ΤΣΣΚΑ όπου ανταποκριθήκαμε σε αυτόν τον ρυθμό και λίγο πριν το τέλος βρεθήκαμε στην ισοπαλία. Κρίθηκε καθαρά στις λεπτομέρειες, με ένα ριμπάουντ και ένα φάουλ που κάναμε».

Για τον απολογισμό της κανονικής περιόδου: «Αξίζαμε να είμαστε εεδώ, κάναμε δύσκολες νίκες. Κάναμε και άσχημα παιχνίδια, αλλά υπήρχε και κούραση σε κάποια εξ αυτών. Είμαστε περήφανοι για όσα έχουμε πετύχει, αλλά τώρα σβήνεται γιατί ακολουθούν τα πλέι οφ. Παίζουμε με μία πολύ επικίδυνη ομάδα. Η Εφές είναι πολύ ταλαντούχα και επικίνδυνη. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και πάμε παιχνίδι με παιχνίδι».

Για τους αντιπάλους που θα κληθεί να σταματήσει: «Ο Γκρέιντζερ και ο Ερτέλ είναι πολύ σημαντικοί παίκτες που πρέπει να σταματήσουμε. Αν το κάνουμε θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα».