Ο Saras Jasikevicius έβγαλε το καπέλο στον Νικ Καλάθη. Όχι πως δεν το έχει ξανακάνει άλλωστε. Ο Λιθουανός προπονητής της Barcelona το έχει κάνει πολλές φορές ως τώρα. Και το έκανε άλλη μια στο αφιέρωμα που έκανε στους Καταλανούς η Euroleague μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της.

Ο Saras μίλησε εκεί για την ομάδα, αλλά έκανε ειδική μνεία στον Καλάθη. Δεν ήταν όμως, ο μόνος που αποθέωσε τον Καλάθη. Το ίδιο έκανε και ο σούπερ σταρ της Barcelona, Nikola Mirotic.

Από την άλλη ο Καλάθης μίλησε στο αφιέρωμα της Euroleague για την απόφασή του να μετακομίσει στους Καταλανούς από τον Παναθηναϊκό.

Ο Saras Jasikevicius είπε για τον Καλάθη: «Ο Νικ (σ.σ.: Καλάθης είναι ένας από τους κορυφαίους στη θέση και αναμένεται να είναι τεράστια βοήθεια για εμάς».

Τον Νικ Καλάθη αποθέωσε και Nikola Mirotic, ο οποίος είπε για τον Έλληνα παίκτη: «Βλέπει εκεί, που δεν μπορούν να το κάνουν πολλοί. Είναι απίστευτο το πως διαβάζει το παιχνίδι. Θα σκοράρουμε εύκολους πόντους τη νέα σεζόν και απλά θέλω να τον ευχαριστήσω. Νικ πάμε να το κάνουμε».

Ο Νικ Καλάθης από την άλλη μίλησε για το τι τον έκανε να αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Barcelona: «Είδα το ρόστερ που έχτιζαν. Ήθελα να έρθω εδώ, να αποτελέσω κομμάτι του παζλ και αν όλα πάνε καλά να είμαι μέρος των επιτυχιών».

 

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ BARCELONA