Η ανθρώπινη βλακεία είναι ανίκητη και όποιος θεωρεί ότι μπορεί να νικηθεί, ζει σε άλλο πλανήτη. Καλώς ή κακώς υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ο εγκέφαλός τους δεν παίρνει στροφές και οι άνθρωποι αυτοί είναι ικανοί για τα πάντα. Θέλετε παράδειγμα; Ορίστε το πιο πρόσφατο. Ενας ανεγκέφαλος Τούρκος οπαδός πήρε κατάκαρδα την χθεσινή ήττα της Φενέρμπαχτσε από την ΤΣΣΚΑ και έστειλε απειλητικό μήνυμα στην γυναίκα του παίκτη των Ρώσων Ουίλ Κλάιμπερν, γράφοντας ότι θα σκοτώσουν τον παίκτη!

Ο ηλίθιος οπαδός προφανώς και έκανε πλάκα, καθώς έγραφε ότι ήδη κυνηγούν τον Αμερικανό και θα τον σκοτώσουν! Όπως και να ‘χει όμως, ήταν ένα τρομακτικό μήνυμα που πάγωσε τον παίκτη και την σύζυγό του.

Το μήνυμα έγραφε:

«Πες στον άντρα σου ότι θα τον σκοτώσουμε σε 3 ημέρες… Με όλο τον σεβασμό. Και ναι, είμαστε στη Ρωσία, και κυνηγάμε ήδη τον άντρα σου. Εσύ και η οικογένειά σου θα είστε ασφαλείς, δεν έχετε να ανησυχείτε. Παρόλα αυτά, δεν απομένει πολύς χρόνος στον Κλάιμπερν»!

Ο Κλάιμπερν δεν το πήρε στην πλάκα όλο αυτό. Εβγαλε στο φως το μήνυμα και ζήτησε με δικό του μήνυμα από τη Ευρωλίγκα να πάρει θέση.

 

Τελικά η Ευρωλίγκα ξύπνησε έστω και κατόπιν εορτής. Εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ξεκαθάριζε ότι στηρίζει τον παίκτη και ότι θα απαγορεύσει  την είσοδο στα γήπεδα στον Τούρκο.