Η Αρμάνι Μιλάνο ετοιμάζεται να υποδεχτεί στην έδρα της τον Ολυμπιακό(30/10,21.45) στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της φάσης των Ομίλων της Euroleague.

Ο νεοαποκτηθείς σέντερ των Ιταλών, Τζαμέλ ΜακΝιλ,  σε δηλώσεις που παραχώρησε, ενόψει του αγώνα της Παρασκευής(30/10), τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να προσέξει πολύ την γραμμή των ψηλών του Ολυμπιακού, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται ο πρώην συμπαίκτης του, Ματ Λοτζέσκι. Παράλληλα, ο πρώην παίκτης των “ερυθρολεύκων”, Όλιβερ Λαφαγιέτ, τόνισε με την σειρά του τον υψηλό βαθμό δυσκολίας που θα έχει το αυριανό παιχνίδι για την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν:

Τζαμέλ ΜακΝιλ: “Θα είναι κομβικό να σταματήσουμε τους γκαρντ τους, οι οποίοι είναι πολύ επικίνδυνοι. Προσωπικά, θα δώσω μεγάλη προσοχή στους ψηλούς του Ολυμπιακού, επειδή είναι καλοί καλοί στo να παίζουν pick and roll και ο Γιανγκ είναι πολύ καλός στο να επιτίθεται κοντά στο καλάθι. Αυτή την στιγμή ο πρώην συμπαίκτης μου στην Οστάνδη, Ματ Λοτζέσκι αποδίδει πάρα πολύ καλά. Ο Ολυμπιακός είναι στην κορυφή για 15 χρόνια, το παιχνίδι θα είναι πάρα πολύ δύσκολο, οι Πρίντεζης και Γιανγκ είναι αθλητικοί και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για τους περιορίσουμε”.

Όλιβερ Λαφαγιέτ: “Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Θα είναι σημαντικό να έχουμε τον έλεγχο των ριμπάουντ. Ο Σπανούλης είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της Euroleague στο να παίζει  pick and roll και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην αντιμετώπισή τους”.