Στην ουσία του θετικού αποτελέσματος με αντίπαλο την Τούροβ έθιξε στις δηλώσεις του στην τηλεόραση της Nova ο Σωτήρης Μανωλόπουλος. Ο βοηθός του Ντούσκο Ιβάνοβιτς μίλησε και αυτός για τη βελτίωση που χρειάζεται η ομάδα, αναφερόμενος στους συγκεκριμένους τομείς που οφείλεται να δοθεί ιδιαίτερη σημασία. Τέλος, έκανε αναφορά και στη διαχείριση του Διαμαντίδη, ο οποίος είχε δύο φάουλ στη δεύτερη περίοδο.

Αναλυτικότερα όσα είπε στην Nova:

«Θέλω να πω ότι είναι μία σημαντική νίκη. Η Τουρόφ έχει καλή ομάδα. Εχει καλούς σουτέρ και είναι δουλεμένη ομάδα, οπότε είναι σημαντική νίκη. Εμείς είχαμε πάνω – κάτω στην απόδοσή μας. Είχαμε την ευκαιρία να τελειώσουμε νωρίτερα το ματς. Πληρώσαμε την άμυνά μας στον αιφνιδιασμό. Φάγαμε κάποιους εύκολους πόντους. Είχαμε και κάποια λάθη επικοινωνίας. Στην επίθεση στο 3ο δεκάλεπτο ήμασταν βιαστικοί. Δεν παίξαμε παραπάνω από μία ή δύο πάσες. Επρεπε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα περισσότερο. Δεν χάσαμε το προβάδισμα. Τα επιθετικά ριμπάουντ μας στοίχισαν. Δεν είμαστε έτοιμοι. Είμαστε καινούρια ομάδα με νέους παίκτες. Θέλουμε πάρα πολλή δουλειά».

«Νομίζω πως αν έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας έχουμε αρκετούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν και να βρίσκουν ρυθμό. Θέλει δουλειά όμως αυτό. Δεν είναι τόσο εύκολο. Οπότε πρέπει να το δουλέψουμε αυτό το κομμάτι και να βελτιώσουμε την άμυνά μας».

 «Ο Διαμαντίδης βγήκε λόγω των φάουλ που είχε. Θέλαμε να τον προστατέψουμε για τα τελευταία λεπτά».