Απόλυτα ικανοποιημένος από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη της ομάδας του απέναντι στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με το τριφύλλι ο Πάμπλο Λάσο.

Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε αρχικά: “Ήταν μία σημαντική νίκη για τον όμιλο απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός. Σαν θεατής, δεν ήταν το καλύτερο παιχνίδι να δεις. Από πλευράς τακτικής και οι δύο καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια να περιορίσουμε η μία την άλλη.

Ήταν απ’ τις χειρότερες επιθετικές εμφανίσεις μας, αλλά μας κράτησε η άμυνα. Ήταν σημαντικό το ροτέισον και να συνειδητοποιήσουν οι παίκτες πως ήταν πιθανό η νίκη να κριθεί στα τελευταία λεπτά, όπως και συνέβη”, για να συνεχίσει λέγοντας:

“Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στο να μην επιτρέψουμε στον Παναθηναϊκό να αυξήσει τη διαφορά, ήμασταν υπομονετικοί, περιμέναμε τη στιγμή μας, στην τέταρτη περίοδο παίξαμε καλή άμυνα, ελέγξαμε τα ριμπάουντ και τον ρυθμό.

Είναι ένας δύσκολος όμιλος, όπου κάθε αγωνιστική μπορεί να νικήσεις ή να ηττηθείς. Ήταν σημαντική νίκη, αλλά ακόμα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Απομένουν αρκετές αγωνιστικές…”.