Η Εφές Αναντόλου αγωνίζεται την Τετάρτη (6/3) εκτός έδρας κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου για την 10η αγωνιστική του Top-16. Η ομάδα του Μαχμούτι, μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ, βρίσκεται στην δεύτερη θέση με ρεκόρ 7-2, και θέλει να επανέλθει στις νίκες. Από την άλλη οι γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι βαθμολογικά αλλά έχουν κίνητρο, καθώς θα αγωνιστούν μπροστά στο κατάμεστο, για ακόμα μία φορά, γήπεδό τους.

“Θα παίξουμε κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου για το Top-16 της Ευρωλίγκας. Δεν πρέπει να σκεφτούμε την θέση του αντιπάλου μας στον όμιλο. Πρέπει να είμαστε σοβαροί στο παρκέ. Εάν παίξουμε με τον τρόπο, που θέλουμε, πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να φτάσουμε σε ακόμα μία νίκη” δήλωσε ο Οκτάι Μαχμούτι.

Το παιχνίδι με την Άλμπα είναι πολύ σημαντικό για μας. Την προηγούμενη εβδομάδα χάσαμε στην Αθήνα από τον Παναθηναϊκό. Έτσι, το παιχνίδι με την Άλμπα έγινε πολύ σημαντικό τώρα. Στόχος μας είναι να είμαστε στα προημιτελικά. Θέλουμε να προκριθούμε ως πρώτοι ή δεύτεροι για να έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας. Εξαιτίας όλων αυτών, είμαστε συνειδητοποιημένοι της σημαντικότητας των παιχνιδιών του Top-16 και θα πάμε στο Βερολίνο για να κερδίσουμε” ανέφερε στο επίσημο site της Ευρωλίγκας ο Ερντέν Σεμίχ.