Ο στόχος παραμένει ο ίδιος για τον προπονητή της Εφές Αναντόλου, Οκτάι Μαχμούτι, αφού όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, η τούρκικη ομάδα θέλει τη νίκη και το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ο Τούρκος τεχνικός αναγνώρισε ότι η ομάδα του κάνει μία κοιλιά στην απόδοσή της το τελευταίο διάστημα, ελπίζει όμως σε ένα νέο ξεκίνημα από το αυριανό παιχνίδι.

“Είναι η τελευταία αγωνιστική του Top-16 για την Ευρωλίγκα κι οι θέσεις πλέον θα ξεκαθαρίσουν, όπως και τα ζευγάρια των πλέι οφ επίσης. Έχουμε ακόμα τη δυνατότητα να πάρουμε μία από τις δύο πρώτες θέσεις. Πρώτα πρέπει να κερδίσουμε στη Μαδρίτη και στη συνέχεια να περιμένουμε τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Τον τελευταίο καιρό παρουσιάζουμε μία κάμψη στην απόδοσή μας, αλλά θέλουμε να κάνουμε μία καινούρια αρχή, με το ξεκίνημα των πλέι οφ και να φτάσουμε στο Φάιναλ Φορ, που είναι κι ο στόχος μας” .

“Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Το αποτέλεσμα θα κρίνει και την τελική μας κατάταξη στον όμιλο. Παρά το γεγονός ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε κάποια παιχνίδια το τελευταίο διάστημα, γνωρίζουμε ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά για να φτάσουμε στη νίκη θα πρέπει να κρατήσουμε την πειθαρχία μας σε άμυνα κι επίθεση για 40 λεπτά” πρόσθεσε ο Τουντσερί.