Χωρίς περιθώρια ήττας η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία αγωνίζεται την Τετάρτη (6/3) στην Γερμανία κόντρα στην Μπάμπεργκ. Η “ρώσικη αρκούδα” μετράει ήδη 3 ήττες και ισοβαθμεί στην τρίτη θέση με τον Παναθηναϊκό. Ο Ετορε Μεσίνα αναγνώρισε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα το γεγονός ότι ο αυριανός αντίπαλος μπορεί να μην έχει νίκη ακόμα αλλά αγωνίζεται καλά στα περισσότερα παιχνίδια.

“Έχουμε παίξει κόντρα στην Μπάμπεργκ τρεις φορές την φετινή χρονιά και σε όλες τις αναμετρήσεις μας το παιχνίδι ήταν κλειστό. Επομένως περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Μπάμπεργκ είναι μία ομάδα, που σκοράρει εύκολα γι’ αυτό κι η άμυνα θα είναι το κλειδί. Πρέπει να πάρουμε τα ριμπάουντ, να ελέγξουμε τον ρυθμό και να μεταφέρουμε σωστά την μπάλα στην επίθεση.

Παίζουμε ξανά χωρίς τον Κριάπα. Συνεχίζει την αποκατάστασή του. Συμμετέχει στις προπονήσεις αλλά είναι φανερό ότι είναι ανέτοιμος ακόμα για να αγωνιστεί. Θα ταξιδέψει μαζί με την ομάδα στην Γερμανία και θα μείνει στον πάγκο γιατί η ηγετικότητά του είναι πολύ σημαντική για μας” ανέφερε ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ.

“Για μας κάθε επόμενο παιχνίδι από δω και πέρα είναι πολύ σημαντικό. Όσο για την Μπάμπεργκ δεν θα πρέπει να ξεγελιέστε από το ρεκόρ της. Είναι μία πολύ καλή ομάδα, με εξαιρετικούς σουτέρ, συμπεριλαμβανομένου του Νάχμπαρ, ο οποίος μπορεί να σκοράρει από μακρινή απόσταση αγωνιζόμενος στο τέσσερα. Παρά το γεγονός ότι η Μπάμπεργκ έχει μηδέν νίκες, ήταν πολύ κοντά στο να κερδίσουν κάποια παιχνίδια, όπως και το τελευταίο κόντρα στην Ρεαλ στην Μαδρίτη. Επομένως, δεν τους παίρνουμε αψήφιστα” δήλωσε ο Αλεξέι Ζοζούλιν.