Να παραμείνει στο κυνήγι των δύο πρώτων θέσεων του ομίλου θέλει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία μετά την ήττα από την Εφές Αναντόλου, έχει μείνει, πλέον, δύο βαθμούς πίσω. Η ρώσικη ομάδα με ρεκόρ 5-3 ισοβαθμεί στην τρίτη θέση με τον Παναθηναϊκό ενώ ακολουθεί με ρεκόρ 4-4 η Μάλαγα. Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ, Ετορε Μεσίνα δήλωσε στο επίσημο σάιτ της ευρωλίγκας:

Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι για μας και θα είναι πολύ δύσκολο γιατί δεν αγωνίζεται ο Βίκτορ Κριάπα. Θα πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι στην Γερμανία γιατί οι αναμνήσεις μπορεί να μας αποπροσανατολίσουν. Πρέπει να παίξουμε συγκεντρωμένα και να έχουμε σταθερή απόδοση για να φτάσουμε στη νίκη.”

Η Άλμπα δεν έχει τίποτα να χάσει, επομένως θα αγωνιστεί χωρίς άγχος και αυτό την κάνει πολύ επικίνδυνη. Οι αντίπαλοί μας έχουν έναν αριθμό από σουτέρ, που θα πρέπει να προσέξουμε. Το παιχνίδι είναι σημαντικό για μας μετά την ήττα στην Κωνσταντινούπολη. Θέλουμε η σκληρή δουλειά, που κάνουμε στις προπονήσεις να βγει και στα επίσημα παιχνίδια.” πρόσθεσε ο φόργουορντ της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βοροντσέβιτσ.