Να τελειώσει όσο νωρίτερα γίνεται με το θέμα της πρόκρισης θέλει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον αυριανό (17/4) τρίτο προημιτελικό. Παράλληλα, μιλώντας για τους δύο πρώτους αγώνες, οι άνθρωποι της ρώσικης ομάδας εμφανίστηκαν πολύ ευχαριστημένοι από την απόδοσή τους, γνωρίζοντας όμως ότι στην Ισπανία θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα και τίποτα ακόμα δεν έχει κριθεί.

“Δε νομίζω ότι η σειρά τέλειωσε. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να δείξουμε επιθετικότητα και ταυτόχρονα υπομονή. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα επιθετικά τους σχέδια, τα πικ εν ρολ και τα ποσταρίσματα. Επίσης να προσέξουμε τη μπάλα και τον δικό μας επιθετικά ρυθμό. Σκεφτόμαστε πρώτα το δικό μας παιχνίδι, γνωρίζουμε ότι έχουμε το περιθώριο να βελτιωθούμε και θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε το επίπεδό μας. Η προσέγγισή μας παραμένει παιχνίδι με παιχνίδι. Ο τρίτος προημιτελικός είναι η επόμενη αναμέτρηση. Πάμε στη Βιτόρια να δούμε τι θα συμβει” δήλωσε ο Ετορε Μεσίνα.

“Το κλειδί των δύο πρώτων αγώνων ήταν ότι κάναμε το παιχνίδι μας, επιβάλλαμε τον δικό μας ρυθμό και δείξαμε τις δυνατότητές μας σαν ομάδα, μην αφήνοντας τους αντιπάλους μας να πάρουν τον έλεγχο του ρυθμού. Στη Μόσχα τηρήσαμε το πλάνο μας στον απόλυτο βαθμό, αλλά θα είναι διαφορετικά στη Βιτόρια. Προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι πολύ προσεχτικά και δεν φοβόμαστε. Νομίζω ότι είμαστε από τις πιο επιτυχημένες ομάδες της σεζόν μέχρι τώρα” πρόσθεσε ο Μίλος Τεόντοσιτς.