Ήταν ο παίκτης που κρατούσε όρθιο τον Ολυμπιακό τη στιγμή που κυριαρχούσε η Χίμκι, καθώς κι εκείνος που «σάλπισε» την αντεπίθεση για την επιστροφή από τα «δαντική κόλαση» του -12 και την τελική επικράτηση με την ίδια διαφορά. Ο Γιώργος Πρίντεζης, αποτελεί δικαιολογημένα το μεγάλο πρωταγωνιστή του αγώνα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, καθώς στο πιο κρίσιμο σημείο για τους «ερυθρολεύκους» στο Top-16 (μέχρι το επόμενο…) πέτυχε ρεκόρ καριέρας με 30 πόντους, «σμπαραλιάζοντας» ταυτόχρονα τους δείκτες της στατιστικής.

Ο διεθνής φόργουορντ, αναδείχθηκε σε Πολυτιμότερο Παίκτη της 6ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης της Ευρωλίγκα, έχοντας σε αυτούς τους 30 πόντους 12/18 σουτ (9/13 δίποντα, 3/5 τρίποντα) και 3/3 βολές, συνοδευομένους από 9 ριμπάουντ, εκ των οποίων δύο επιθετικά, μία ασίστ, ένα λάθος, έξι κερδισμένα φάουλ, ένα μπλοκ εναντίον του και φορτωμένος με μόλις ένα φάουλ σε 27:29 συμμετοχής, συγκεντρώνοντας 37 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Κάπως έτσι, άφησε πίσω του τόσο τον ηγετικό για τη Λοκομοτίβ Κουμπάν στην Ανδαλουσία Μάλκολμ Ντιλέινι που είχε 31 βαθμούς όσο και τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα που με την τρομερή του εμφάνιση στο Ζάγκρεμπ, στο «διπλό» του Παναθηναϊκού, είχε σημειώσει 26 βαθμούς.

Ο ίδιος ο Πρίντεζης, αμέσως μετά το ματς, απέδωσε σε δύο λέξεις μεν, αρκετές δε, ολόκληρο το νόημα της νίκης των «ερυθρολεύκων»…

 

Important win