Πρεμιέρα στις εντός έδρας αναμετρήσεις στην Ευρωλίγκα για τον Παναθηναϊκό απόψε και το basketblog.gr δεν θα μπορούσε να λείψει. Οι “πράσινοι” θέλουν κόντρα στην Καντού να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στην Ευρωλίγκα και να κάνουν ποδαρικό με το “δεξί” στα παιχνίδια του ΟΑΚΑ. Κάτι περισσότερο από μία ώρα πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης, το basketblog.gr πήρε θέση στα δημοσιογραφικά θεωρεία και θα σας μεταφέρει τον παλμό πριν, αλλά και μετά τη μονομαχία με τους Ιταλούς.

21:47 – Ελάχιστος κόσμος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

21:50 – Οι Μάικ Μπράμος, Γιόνας Ματσιούλις, Βασίλης Ξανθόπουλος, Ρόκο Λένι Ούκιτς και Άντι Πάνκο βρίσκονται στο παρκέ κάνοντας τα πρώτα σουτ χαλάρωσης πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

21:52 – Στην “πράσινη” δωδεκάδα για πρώτη φορά φέτος βρίσκεται ο Στεφάν Λάσμε, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

21:09 – Λιγότερο από μία ώρα έμεινε για το τζάμπολ της αναμέτρησης και όλοι οι “πράσινοι” βρίσκονται στα αποδυτήρια ακούγοντας τις τελευταίες οδηγίες δια στόματος Αργύρη Πεδουλάκη.

21:16 – Στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων βρίσκονται και ελάχιστοι φίλοι της Καντού, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να στηρίξουν όσο μπορούν την ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι.

21:25 – Τριανταπέντε λεπτά έμειναν για την έναρξη του αγώνα και οι παίκτες του Παναθηναϊκού πέρασαν στο παρκέ για την έναρξη της προθέρμανσής τους υπό τις ιαχές των “πράσινων” φιλάθλων.

21:30 – Στον αγωνιστικό χώρο πέρασαν και οι παίκτες της Καντού, με τους περίπου 20 φίλους τους που βρίσκονται στο ΟΑΚΑ να αρχίζουν τα συνθήματα, αλλά η… μουσική που ακούγεται από τα μεγάφωνα να μην τους αφήνει να ακουστούν.

21:32 – Οι Ιταλοί έκαναν και αυτοί την είσοδό τους στο παρκέ με τους φίλους του Παναθηναϊκού να μην… πολυασχολούνται αφού το μόνο που έγινε ήταν μερικές χλιαρές αποδοκιμασίες.

21:49 – Έντεκα λεπτά έμειναν και περίπου έξι χιλιάδες “πράσινοι” φίλαθλοι βρίσκονται στις κερκίδες του ΟΑΚΑ.

21:57 – Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των δύο αντιπάλων με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη να γίνεται δεκτός με θερμό χειροκρότημα αποδεικνύοντας πως, πλέον, αποτελεί έναν εκ των αγαπημένων της “πράσινης” εξέδρας.