Επιστροφή στη δράση της Ευρωλίγκα απόψε για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος σε κάτι περισσότερο από μια ώρα υποδέχεται τη Ζαλγκιρις Κάουνας για την πρώτη αγωνιστική του Top 16. Οι “πράσινοι” θέλουν τη νίκη για να ξεκινήσουν με ιδανικό τρόπο τη δεύτερη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Το basketblog.gr βρίσκεται από νωρίς στις επάλξεις προκειμένου να σας μεταφέρει όσα γίνουν απόψε στο ΟΑΚΑ.

20:50 – Ο Τζέισον Καπόνo πέρασε στο παρκέ για να κάνει τα πρώτα κουτάκια πριν την έναρξη της προθέρμανσης και ως… συνήθως δεν χάνει σουτ.

20:52 – Ο Ρόκo Λένι Ουκιτς, αντίθετα, προτίμησε να… πιάσει κουβέντα με τον συμπατριώτη του και αντίπαλο του απόψε Μάρκο Πόποβιτς.

21:02 – Στο παρκέ βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από τους περίπου πεντακόσιους φίλους των εξάκις πρωταθλητών Ευρώπης.

21:11 – Έκπληξη από τον Αργύρη Πεδουλακη! Ο προπονητής του τριφυλλιού συμπεριέλαβε στην αποστολή της αποψινής αναμέτρησης τον Σοφοκλή Σχορτσανιτη. Εκτός δωδεκάδας έμεινε ο Χάρης Γιαννόπουλος.

21:15 – Τρία τέταρτα πριν την έναρξη του αγώνα περίπου δυο χιλιάδες φίλοι του Παναθηναϊκού βρίσκονται στις κερκίδες.

21:30 – Στον αγωνιστικό χώρο πέρασε η “πράσινη” δωδεκάδα προκειμένου να ξεκινήσει την προθέρμανση της.

21:45 – Μετά από περίπου είκοσι λεπτά παρουσίας τους στα αποδυτήρια, οι Λιθουανοί επέστρεψαν στο παρκέ με τους φίλους του “τριφυλλιού” να τους αποδοκιμάζουν έντονα.

21:50 – Δέκα λεπτά έμειναν για το τζάμπολ και κάτι περισσότερο από δέκα χιλιάδες φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν πάρει θέση στις κερκίδες.