Ο Ολυμπιακός υποδέχεται για δεύτερη φορά στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης της Ευρωλίγκας την Εφές Αναντόλου με στόχο το 2-0. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι έτοιμοι να πραγματοποιήσουν ακόμη μία νίκη και να βρεθούν μία… ανάσα από το Final-4 του Λονδίνου, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν να… σπάσουν την έδρα των Πρωταθλητών Ευρώπης.

Το basketblog.gr βρίσκεται στο κλειστό του ΣΕΦ, προκειμένου να σας μεταφέρει τα όσα θα διαδραματιστούν στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς ανάμεσα στις δύο αυτές ομάδες…

21:00 – Ήδη κάποιοι από τους παίκτες των δύο ομάδων βρίσκονται στο παρκέ προκειμένου να κάνουν σουτάκια και να… ζεσταθούν ενόψει της δεύτερης “μάχης”.

21:04 – Κάποιοι από τους φίλους του Ολυμπιακού έχουν αρχίσει να δίνουν το παρών στο κλειστό του ΣΕΦ, στο οποίο αναμένονται και σήμερα περίπου 10.000 οπαδοί των Πρωταθλητών Ευρώπης.

21:10 – Η δωδεκάδα του Ολυμπιακού θα είναι η ίδια με αυτή του πρώτου αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Άρα η αποστολή της ομάδας του Πειραιά είναι η εξής: Χάινς, Λο, Άντιτς, Σπανούλης, Περπέρογλου, Σερμαντίνι, Σλούκας, Πάουελ, Γκετσεβίτσιους, Πρίντεζης, Παπανικολάου και Κατσίβελης.

21:14 – Αυτή τη στιγμή στο παρκέ βρίσκεται μόνο η ομάδα του Ολυμπιακού, προκειμένου να πραγματοποιήσει το καθιερωμένο της ζέσταμα.

21:16 – Την εμφάνισή της στο παρκέ έκανε και η ομάδα της Εφές με τους λιγοστούς ακόμα φιλάθλους του Ολυμπιακού να τους αποδοκιμάζουν.

21:21 – Η προσέλευση του κόσμου είναι αρκετά έντονη τη δεδομένη χρονική περίοδο και όπως όλα δείχνουν, το κλειστό του ΣΕΦ θα είναι πιο γεμάτο σε σχέση με τον πρώτο αγώνα. 

21:28 – Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα του, πήρε τη θέση του στα επίσημα του ΣΕΦ

21:36 – Το παρών στο κλειστό του ΣΕΦ έδωσε και ο Γιώργος Αγγελόπουλος

21:39 – Αυτή τη στιγμή γίνεται η παρουσίαση των δύο ομάδων, ενώ ο κόσμος στο κλειστό του ΣΕΦ ολοένα και πληθαίνει…

21:43 – Το κλειστό του ΣΕΦ είναι πλέον σχεδόν γεμάτο, ενώ το παρών έχουν δώσει και περίπου 25 οπαδοί της Εφές Αναντόλου (περισσότεροι δηλαδή από το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων).