H Euroleague έκανε FOCUS στον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ μίλησε στην κάμερα της Euroleague, αποθέωσε τους Σπανούλη, Πρίντεζη, Παπανικολάου και τόνισε ότι ήταν όνειρο να παίξει μαζί τους.

Ο Μιλουτίνοφ είπε καλά λόγια και για τους Γιάννη Σφαιρόπουλο και Μίλαν Τόμιτς, που τον βοήθησαν στο ξεκίνημά του.

Ο 25χρονος Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού θυμήθηκε τον ερχομό του στον Ολυμπιακό και αποθέωσε τους Γιάννη Σφαιρόπουλο και Μίλαν Τόμιτς: «Όταν ήρθα εδώ, με βοήθησε πολύ ο κόουτς Σφαιρόπουλος και ο συνεργάτης του, Μίλαν Τόμιτς, που είναι από τη Σερβία. Μου μιλούσε πολύ κι αυτό ήταν πολύ βοηθητικό».

Στη συνέχεια μίλησε για τους Σπανούλη – Πρίντεζη – Παπανικολάου και έσταξε μέλι για τους συμπαίκτες του: «Είναι κάτι για το οποίο θα μιλάω σε 20-30 χρόνια. Ήταν όνειρό μου να παίξω μαζί τους και είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα αυτόν τον στόχο μου».

Στον «Παπ» ο Σέρβος έμεινε λίγο παραπάνω, καθώς αποτελεί και έναν από τυς κολλητούς του στην ομάδα και στην Ελλάδα: «Με βοηθά πολύ. Είναι από τους ανθρώπους που μου έδωσαν ώθηση, με έκαναν να νιώσω οικεία εδώ. Θα είναι φίλος μου για πάντα».

Για την αγωνιστική του άνοδο με τον Ολυμπιακό ο Μιλουτίνοφ ανέφερε: «Νομίζω ότι βελτιώνομαι κάθε χρόνο. Με νοιάζει μόνο η ομάδα όμως και θα κάνω ο,τι περνά από το χέρι μου για να τη βοηθήσω να είναι επιτυχημένη».

Για τον Σέρβο μίλησε ο Κώστας Παπανικολάου ο οποίος τόνισε: «Κάνει σπουδαία δουλειά. Η εργατικότητά του και η αφοσίωσή του τον έφεραν σε αυτό το επίπεδο, να είναι ένας από τους καλύτερους σέντερ της Euroleague.

Τον ΜΙλουτίνοφ αποθέωσε και ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος επισήμανε: «Είναι ένας από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος, σέντερ της Euroleague. Έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Του λέω καθημερινά ότι πρέπει να δουλεύει σκληρά για να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του».

 

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ EUROLEAGUE ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ