Η βαριά ήττα (90-71) από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην πρεμιέρα του Top 16 έχει πεισμώσει άπαντες στο στρατόπεδο της Αναντολού Εφές. Οι Τούρκοι αναζητούν τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό προκειμένου να μην χάσουν έδαφος στη μάχη της πρόκρισης στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα. Ο Οκτάι Μαχμούτι μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης ήταν σαφής τονίζοντας πως η ομάδα του δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα, πλην της νίκης, ενώ ο Σινάν Γκιουλέρ τόνισε, από την πλευρά του, πως το παιχνίδι απέναντι στους “πράσινους” αποτελεί μία καλή ευκαιρία να δείξει η Αναντολού Εφές ποιες είναι οι πραγματικές της δυνατότητες.

“Αντιμετωπίζουμε εντός έδρας τον Παναθηναϊκό για τη δεύτερη αγωνιστική του Top 16. Πρέπει να επικεντρωθούμε αποκλειστικά και μόνο σε αυτό το παιχνίδι. Κάθε παιχνίδι στο Top 16 είναι δύσκολο, αλλά θέλουμε να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς”, δήλωσε ο προπονητής των Τούρκων, με τον Σινάν Γκιουλέρ να προσθέτει:

“Το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό, το οποίο είναι το “παιχνίδι της εβδομάδας” για την Ευρωλίγκα, είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Ξέρουμε καλά τις δυνατότητές μας. Για να το αποδείξουμε, όμως, πρέπει να κερδίσουμε όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις που θα δώσουμε στο Top 16. Ελπίζω πως θα αρχίσουμε να το δείχνουμε ξεκινώντας απέναντι στον Παναθηναϊκό“.