H Monaco πριν λίγες ώρες αποκλείστηκε σε ένα συγκλονιστικό ματς απέναντι στον Ολυμπιακό, με συνέπεια η παρθενική της πορεία στην Ευρωλίγκα να σταματάει στα play-off. Οι Μονεγάσκοι με την πρόκριση στην οκτάδα ανανέωσαν τη συμμετοχή του στη διοργάνωση και την ερχόμενη σεζόν, με το μπάτζετ τους να αναμένεται να ανέβει αρκετά.

Ένας από τους παίκτες που έχει βολιδοσκοπήσει ο Sasa Obradovic ενόψει της επόμενης περιόδου είναι ο John Brown, που πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν με την Unics Kazan μέχρι να αποχωρήσει από το Ταταρστάν και να συμφωνήσει με την Brescia, εξαιτίας της εμπόλεμης κατάστασης. Η Monaco θέλει τον Αμερικανό ψηλό, αφού ο Donta Hall πιθανότατα θα αποχωρήσει για άλλες πολιτείες, την στιγμή που κι ο 36χρονος Will Thomas αναμένεται να  αποχωρήσει από το Πριγκιπάτο.

Βέβαια οι Μονεγάσκοι αναμένεται να έχουν μεγάλο ανταγωνισμό για την απόκτηση του Brown, καθότι η Barca είναι μία από τις ενδιαφερόμενες ομάδες. Ο Saras Jasikevicius έχει στοχεύσει στον Αμερικανό hustler, διότι τα συμβόλαια των Davies, Hayes και Smits λήγουν, οπότε δεν είναι καθόλου απίθανο να δημιουργηθούν κενά στις θέσεις των ψηλών, αν μάλιστα αναλογιστούμε ότι για τον Davies υπάρχουν ήδη ομάδες που θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.