Τη δεύτερη θέση στα χέρια της κρατάει η Σιένα, η οποία αντιμετωπίζει σήμερα (20:00) την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη. Η ιταλική ομάδα, η οποία προέρχεται από εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό, τις τελευταίες αγωνιστικές αντιμετωπίζει τις δύο ισπανικές ομάδες του ομίλου και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να στραβοπατήσει στο πιο εύκολο θεωρητικά παιχνίδι μέχρι το τέλος της δεύτερης φάσης. Γι αυτό το λόγο τόσο ο Λούκα Μπάνκι, όσο κι ο Ντέιβιντ Μος ζήτησαν σοβαρότητα και συγκέντρωση στις δηλώσεις τους.

“Κι οι δύο ομάδες προερχόμαστε από αρνητικά αποτελέσματα, τα οποία δεν πρέπει να μας απογοητεύσουν ή να μας κάνουν να ξεχάσουμε ότι τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας είναι πολύ δύσκολα. Το κίνητρο της Μπεσίκτας είναι η πρώτη νίκη στο Top-16 κι αυτό τους κάνει να αποκτούν αυτοπεποίθηση και να έχουν καλές εμφανίσεις μέχρι τώρα. Εμείς από τη μεριά μας θέλουμε τη νίκη για να έχουμε την ευκαιρία να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία του ομίλου μας” δήλωσε ο Ιταλός προπονητής.

“Πρέπει να δούμε το παιχνίδι σαν όλα τα άλλα. Έχουμε χάσει αρκετά παιχνίδια και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι ώστε να κερδίσουμε τη Μπεσίκτας, που είναι παιχνίδι κλειδί για μας. Πρέπει να κάνουμε καλό παιχνίδι. Είμαστε μία καλή ομάδα με καλούς παίκτες, που μπορούμε να κερδίσουμε μεγάλα παιχνίδια κι είναι η ώρα να το δείξουμε ξανά” πρόσθεσε ο Ντέιβιντ Μος.