Περιθώρια για ήττα δεν υπάρχουν στο συγκρότημα του Λούκα Μπάνκι, που θέλει το “διπλό” στην έδρα της Κάχα Λαμποράλ (04/04) και παράλληλα να περιμένει το… “δώρο” του Ολυμπιακού στον Πειραιά, απέναντι στην Χίμκι για κατακτήσει την προνομιούχο θέση του ομίλου.

“Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι, γνωρίζοντας την κρισιμότητα και την επικινδυνότητα του, παρά ταύτα έχουμε την αποφασιστικότητα να παίξούμε επί ίσοις όροις απέναντι σε μία πολύ ισχυρή ομάδα, όπως είναι η Κάχα Λαμποράλ. Οι αντίπαλοι μας διανύουν μία πολύ καλή περίοδο, έχοντας βελτιωθεί στα τελευταία παιχνίδια του Top 16, χάρη στην πληρότητα που τους διακρίνει στον πάγκο και αυτό τους επιτρέπει να παραμένουν σε υψηλό επίπεδο και στο ισπανικό πρωτάθλημα” δήλωσε ο Λούκα Μπάνκι.

“Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μία σπουδαία ομάδα, όπως είναι η Κάχα Λαμποράλ, με ταλέντο και παίκτες σημαντικούς εκτός και εντός ρακέτας. Ξέρουμε, πως για να φύγουμε νικητές από το γήπεδο τους, πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για 40′. Διαθέτουν δυνατή έδρα και το να παίζεις εκεί, δεν είναι ποτέ εύκολο” πρόσθεσε ο Τόμας Ρες.