Ετοιμος να σκάσει ήταν ο Ρικ Πιτίνο με την κάκιστη εμφάνιση του Παναθηναϊκού στην Πόλη και την ήττα… με τα χέρια κάτω από την Φενέρμπαχτσε με 85-66. Ο Αμερικανός είχε δείξει από… νωρίς τις διαθέσεις του για την εικόνα της ομάδας και στο ημίχρονο ξέσπασε μιλώντας στην κάμερα της Ευρωλίγκας: «Δεν ξέρω τι στο καλό κάνουμε! Βγάζουμε την μπάλα εκτός παρκέ, πετάμε στα… σκουπίδια τις πάσες μας.  Δεν μπορώ να γίνω πιο ενοχλημένος από μια ομάδα, από ό,τι είμαι»!

«Σαν να πήγα στην θάλασσα»

Μετά το τέλος του ματς πάντως, έδειχνε πιο… ήπιος αν και ξεκαθάρισε ότι δεν βρήκε τίποτα θετικό από την εικόνα της ομάδας. «Σε κάποιες ήττες μπορείς να βρεις κάτι θετικό. Σε αυτό το ματς δεν βρήκα. Δεν είμαστε ομάδα με σουτ. Όταν όμως τα χάνουμε δεν γίνεται να χάνουμε και την αυτοπεποίθησή μας. Κάναμε κακή εμφάνιση. Απόψε νιώθω σαν να… πήγα στη θάλασσα. Αυτό παθαίνουν οι προπονητές. Όταν χάνουν νιώθουν πως ήρθε το τέλος του κόσμου».

«Δεν ξέρω αν η παρουσία μου εδώ θα είναι σαν… πιτ στοπ»

Ο Πιτίνο ρωτήθηκε στην συνέντευξη Τύπου αν θεωρεί ότι θα μείνει στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι και ξεκαθάρισε ότι δεν ξέρει τι θα γίνει, ενώ αναφέρθηκε και στον προκάτοχό του, Τσάβι Πασκουάλ. «Νιώθω άσχημα για τον προπονητή που απολύθηκε. Δεν μπορώ να κάνω όσα θέλω. Πάντα υπάρχει ένα παιχνίδι ανά δύο ημέρες. Με έφεραν για σύντομο χρονικό διάστημα. Αν η παρουσία μου εδώ είναι μόνο ένα… πιτ στοπ; Δεν ξέρω. Βλέπω μία μέρα τη φορά».