Η Μπαρτσελόνα, έχοντας πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών, ηττήθηκε από την Ρεάλ με 39 πόντους διαφορά.

Ο προπονητής των Καταλανών, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε μετά την βαριά ήττα της ομάδας του τονίζοντας πως πρέπει να αντιδράσουν γιατί δεν μπορούν να πάνε πιο κάτω, ενώ δεν παρέλειψε να ζητήσει συγνώμη από τους φιλάθλους της ομάδας που μέχρι το τέλος έμειναν και ενθάρρυναν τους παίκτες με τα συνθήματά τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός:

«Ήταν ένα από τα πιο δύσκολα βράδια για την ομάδα μας και είχαμε ήδη χάσει ξανά με μεγάλη διαφορά από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ήταν ένα τρελό ματς. Ξεκίνησαν να σκοράρουν από παντού και για κάποιο λόγο τα παρατήσαμε, σταματήσαμε να παίζουμε. Σταματήσαμε από το πέμπτο λεπτό. Μπορώ να πω πολλά για το πρόγραμμά μας, για τα σερί παιχνίδια, για την απώλεια των πέντε βασικών μας. Δείξαμε εξουθενωμένοι φυσικά και πνευματικά. Το καταλαβαίνω, όχι όμως πνευματικά, διότι δεν καταλαβαίνω γιατί σταματήσαμε να παλεύουμε από τόσο νωρίς. Συγχαρητήρια στη Ρεάλ για το σπουδαίο παιχνίδι της, ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο μας που μας ενθάρρυνε και μετά το τέλος του αγώνα. Έμειναν και τραγούδησαν για εμάς. Είναι μεγάλο μάθημα. Δεν μπορούμε να πάμε πιο κάτω. Πρέπει να μάθουμε από αυτή την ήττα, ειδικά εγώ. Ας περιμένουμε να δούμε την αντίδρασή μας. Πρέπει να παίζουμε με περισσότερη περηφάνια».

Με τη σειρά του ο προπονητής της Ρεάλ, Πάμπλο Λάσο δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη νίκη. Κάναμε ένα άρτιο παιχνίδι, αμυντικά αλλά και επιθετικά. Είμαι χαρούμενος γιατί όποιος πάτησε το παρκέ, ήταν σημαντικός για εμάς, ήξερε την ευθύνη του. Είμαι πολύ περήφανος. Είναι δύσκολο να κερδίσεις σε αυτό το γήπεδο, μα ήταν άλλη μια νίκη σε μια πολύ απαιτητική διοργάνωση. Παίξαμε με το ίδιο πάθος για 40 λεπτά».