Η Μπαρτσελόνα αφήνει πίσω της το «El clasico» και επικεντρώνεται πλέον στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα (24/03), για την 28η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Στράτος Περπέρογλου, μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης και τόνισαν πως θα πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι για να φτάσουν στη νίκη.

Αναλυτικά:
«Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Ξοδέψαμε πολλή ενέργεια κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Στόχος είναι να προχωρήσουμε και να μάθουμε το μάθημά μας από το παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μία μεγάλη ομάδα και εμείς θα πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά και να παίξουμε για την υπερηφάνεια μας».

Από την πλευρά του, ο Στράτος Περπέρογλου είπε: «Ο μοναδικός στόχος που έχουμε είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Έχουμε ακόμη λίγα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα και μετά θα έχουμε μόλις ένα παιχνίδι την εβδομάδα, που αυτό θα μας επιτρέψει να δουλέψουμε καλύτερα. Θα πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας, μέχρι το τέλος. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ματς αυτό σαν να είναι το πιο σημαντικό για εμάς, ειδικά στην έδρα μας. Να συγκεντρωθούμε να παίξουμε για τη νίκη».