Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας, τόνισε μετά τη νίκη (94-79) επί του Crvena Zvezda ότι η ομάδα έπρεπε να δείξει αντίδραση μετά τις 7 σερί ήττες. O ερυθρόλευκος κόουτς τόνισε ότι η ομάδα αντέδρσε και το έκανε απαντώντας πρώτα απ’ όλους στον εαυτό της.

Αναλυτικά ο Γιώργος είπε μετά το παιχνίδι:

Για την σημασία της νίκης: «Μετά από ένα μεγάλο σερί ήταν πολύ σημαντικό να δείξουμε αντίδραση και να το κάνουμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που σέβομαι πολύ. Είδατε μέσα από το παιχνίδι πόσο συνέπεια δείχνουν στην άμυνα και πόσο πιέζουν τη μπάλα και τους χειριστές. Αλλά ανταποκριθήκαμε και αυτό φάνηκε και από τις 24 ασίστ που είχαμε στο παιχνίδι».

Για το αν η νίκη αυτή ήταν μια ήταν απάντηση στο σερί των 7 ηττών που μετρούσε ο Ολυμπιακός: «Τίποτα δεν είναι εύκολο. Ο κάθε άνθρωπος γνωρίζει δυσκολίες στη δουλειά του. Αυτή η δουλειά έχει μεγάλη πίεση. Πάντα πρέπει να βρίσκεις λύση, να έχεις γερό στομάχι. Πληρώνεσαι για να φταις. Ένιωσα πως είχαμε μια απάντηση στους εαυτούς μας και αυτό ήταν το πιο σημαντικό».

Για το τι είχε ο Ολυμπιακός κόντρα στους Σέρβους που δεν το είχε στο… μαυρο σερί με τις 7 ήττες: «Πάντα παίζει ρόλο και ο αντίπαλος. Ο Ολυμπιακός και στα 7 παιχνίδια που χάσαμε είχαμε παιχνίδια που εμείς είχαμε το πάνω χέρι. Αυτό πάντα επιβαρύνει μια ομάδα σε αυτή τη λίγκα. Αν είσαι λίγο πεσμένος, λίγο ανέτοιμος πνευματικά η Euroleague είναι σκληρή.

Είχαμε καλά διαστήματα γενικά. Είχαμε ένα καλό δεκάλεπτο με την Baskonia  και με την Efes. Δεν είχαμε σταθερότητα για πολύ χρόνο. Πάντα στην πορεία μιας ομάδας οι τραυματισμοί παίζουν σημαντικό ρόλο. Κυρίως για τον Παπανικολάου που παίζουμε το β’ μισό της σεζόν χωρίς αυτόν».

Για το αν έγιναν σκέψεις για κάποια επιπλέον μεταγραφή (μετά τον Κώστα Κουφό) για την θέση του τραυματία, Κώστα Παπανικολάου: «Δεν το σκεφτήκαμε. Η κατάσταση του Κώστα πήγαινε μέρα με τη μέρα. Δεν ήταν κατάσταση που μας έλεγε κάποιος ότι θα πάει έτσι. Έπρεπε να τον περιμένουμε. Δυστυχώς δεν μπορούσαμε να βγούμε στην αγορά με το αν».