Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε μετά τη νίκη επί της Bayern για τα σημεία που έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των ερυθρολεύκων. Ο κόουτς του Ολυμπιακού τόνισε ότι η ομάδα ήταν τυχερή στο πρώτο μέρος, αλλά στην επανάληψη έπαιξε άμυνα, σταμάτησε την δημιουργία των Γερμανών, δεν βιαζόταν και πήρε το ροζ φύλλο αγώνα.

Μέσα σε όλα ο Γιώργος Μπαρτζώκας απέδωσε τα εύσημα και στους παίκτες του συνεχάρη τους παίκτες του.

Αναλυτικά ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε;

Για την σημασία της νίκης και την προσπάθεια των παικτών του: «Ηταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς, απέναντι σε έναν τόσο δύσκολο αντίπαλο όπως η Μπάγερν. Θέλαμε να ξεκινήσουμε με νίκη τον δεύτερο γύρο. Είχαμε εκτός δύο σημαντικούς παίκτες για εμάς, τον Παπανικολάου και τον McKissik. Πρέπει να δώσω credits στους παίκτες μου, σταματήσαμε την δημιουργία της Bayern στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Seeley ευστόχησε σε μεγάλα και δύσκολα σουτ, είχε 7/8 τρίποντα. Συνήθως χάνεις όταν ο αντίπαλος σκοράρει έτσι. Καταφέραμε να κερδίσουμε, συγχαρητήρια στους παίκτες μας και στην Bayern, έχει μία πραγματικά καλή ομάδα.

Ήμασταν τυχεροί με την διαφορά στο πρώτο ημίχρονο. Παίζαμε μακριά από την μπάλα, εκτελούσαμε με μία πάσα. Δεν μπορούμε να παίξουμε έτσι, είχαμε μεγάλο άγχος. Το καλό μας διάστημα ήταν όταν πασάραμε και βρήκαμε τους ελεύθερους παίκτες. Όταν βιαζόμαστε και πάμε να παίξουμε προσωπικό μπάσκετ, δεν παίζουμε καλά».

Για τις απουσίες της ομάδας του: «Έπαιζαν και αυτοί με απουσίες. Η Euroleague είναι έτσι. Παίζει ρόλο η τύχη, ποιους έχεις μέσα, ποιους όχι. Η Bayern δεν είχε προβλήματα με τον Covid, εμείς είχαμε και περάσαμε μία μικρή κρίση από αυτό. Δεν πρέπει να στεκόμαστε εκεί ή στους απόντες».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν κάλυψε την διαφορά των 6 πόντων με την οποία είχε χάσει στο Μόναχο από την Bayern: «Δεν έχει σημασία η διαφορά, κανείς δεν την θυμάται. Ο Ολυμπιακός πρέπει να σταθεροποιήσει την απόδοσή του και οι νέοι παίκτες να καταλαβαίνουν πως πρέπει να παίζουν».

Για το ψηλό σχήμα με το οποίο επέλεξε να παίξει στο τέλος: «Θέλαμε να πάμε σε αλλαγές στα pick ΄n roll. Έτσι βάλαμε μεγάλα κορμιά μέσα, γι’αυτό παίξαμε με τριάρι τον Vezenkov. Πήγε καλά αυτό το σχήμα».