Τη σημασία της εκτός έδρας νίκης επί του Ολυμπιακού, στη μετέπειτα πορεία της ομάδας του στο Top-16 της Ευρωλίγκα, επεσήμανε ο Νεμάνια Μπιέλιτσα. Ο φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε, στις δηλώσεις που έκανε ως Πολυτιμότερος Παίκτης του μήνα Μαρτίου, μιλά για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, καθώς και την αγωνιστική βελτίωση που έχει σημειώσει, υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Ήταν πολύ σημαντική νίκη, ειδικά επειδή καλύψαμε τη διαφορά της ήττας που είχαμε γνωρίσει στην Κωνσταντινούπολη. Το παιχνίδι ήταν πολύ σκληρό κι εμείς απλά θέλαμε να το κερδίσουμε, αλλά στο τέλος πήραμε και τη διαφορά. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς και μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Τώρα, έρχονται δύο δύσκολα παιχνίδια (Λαμποράλ εκτός, Εφές εντός) στο TOP 16 κι έπειτα τα playoffs».

«Με βοήθησε πολύ. Αυτό τον χρόνο δουλεύω πολύ το σώμα μου και νιώθω πως έχω πολύ καλύτερη φυσική κατάσταση. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο κόουτς Ομπράντοβιτς δείχνει πως με εμπιστεύεται πραγματικά και μαθαίνω πολλά πράγματα δίπλα του. Σε βοηθάει όχι μόνο στο μπάσκετ, είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος. Αισθάνομαι καλά στο παρκέ επειδή μ’ εμπιστεύεται. Ήρθαμε την ίδια στιγμή στην ομάδα, ήρθα εδώ γιατί με ήθελε. Νιώθω πολύ καλά».