Πίστη στις δυνατότητες της ομάδας τους έχουν οι Μπλατ και Ελιγιάχου, οι οποίοι εμφανίστηκαν αισιόδοξοι στις δηλώσεις τους για τη συνέχεια της σειράς. Αμφότεροι παραδέχτηκαν ότι ήταν κατώτεροι των περιστάσεων στα πρώτα παιχνίδια, αλλά πλέον αγωνίζονται στο γήπεδό τους και βήμα βήμα θα παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους για τη μεγάλη ανατροπή.

“Τα πράγματα δεν είναι ποτέ τόσο άσχημα ή τόσο όμορφα όσο δείχνουν. Κάναμε μία τρομερή επιστροφή στο Top-16, αλλά ξαφνικά δεν γίναμε η δυνατότερη ομάδα της Ευρωλίγκα. Χάσαμε δύο παιχνίδια από μία εξαιρετικά δυνατή ομάδα.  Στα παιχνίδια της Μαδρίτης δεν δείξαμε τον πραγματικό χαρακτήρα της ομάδας μας, αυτόν που δείξαμε στο Top-16, ακόμα κι απέναντι στις καλύτερες ομάδες.

Δεν είμαστε ομάδα των 60 πόντων αλλά η Ρεάλ έκανε πραγματικά πολύ καλή δουλειά αμυντικά απέναντί μας. Εμείς είχαμε ενέργεια στην άμυνά μας αλλά κάναμε λάθη στην επίθεση. Επιστρέφουμε σπίτι μας, σε μία άλλη ατμόσφαιρα κι ότι κι αν γίνει πρέπει να κερδίσουμε το τρίτο παιχνίδια. Χωρίς αυτό δεν μπορούμε να μιλάμε για ανατροπή” δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπλατ.

“Για να κερδίσουμε τη Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να διορθώσουμε κάποια λάθη, που κάναμε στα πρώτα δύο παιχνίδια της σειράς. Πρέπει να αλλάξουμε και το γνωρίζουμε. Πιστεύω θα το κάνουμε. Το προπονητικό τιμ έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην προετοιμασία μας. Θα είναι διαφορετική ιστορία τα παιχνίδια στην έδρα μας, μπροστά στους οπαδούς μας.

Θα πρέπει να εξουδετερώσουμε το επιθετικό παιχνίδι της Ρεάλ και φυσικά να σουτάρουμε με υψηλότερα ποσοστά. Κάποιοι παίκτες μας κι εγώ μέσα σε αυτούς, δεν ήμασταν καλοί στη Μαδρίτη, αλλά θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να είναι καλύτερα τα πράγματα στο Τελ Αβίβ” πρόσθεσε ο Ελιγιάχου.