Αποφασισμένοι για νίκη εμφανίζονται οι άνθρωποι της Μακάμπι Τελ Αβίβ, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι την σημασία του παιχνιδιού έχουν φτάσει στην Ισπανία νωρίτερα απ’ ότι συνηθίζεται για τον φιλοξενούμενο. Η ομάδα του λαού” γνωρίζει ότι σε περίπτωση ήττας ουσιαστικά μένει εκτός συνέχειας της διοργάνωσης αφού για να περάσει θα θέλει… θαύματα. Έχει ήδη δύο νίκες απόσταση από την τέταρτη θέση (Χίμκι) ενώ έχει να περάσει κι από πολύ δύσκολες έδρες (Βαρκελώνη, Πειραιά).

Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, όπως κι όλα μέχρι τώρα. Εμείς βάλαμε τον εαυτό μας σε αυτή την κατάσταση, εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να κάνουμε ένα σερί νικών. Ιδικότερα απέναντι σε μία ομάδα, που μας έχει κερδίσει στην έδρα μας. Πρέπει να παίξουμε, όπως και με την Σιένα για να κερδίσουμε. Έχουμε προετοιμαστεί καλά και πηγαίνουμε εκεί νωρίτερα για να πάρουμε μία γεύση της ατμόσφαιρας που θα συναντήσουμε την ώρα του αγώνα” δήλωσε ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ντέιβιντ Μπλατ.

“Ξέρουμε τι χρειαζόμαστε και θα δώσουμε τα πάντα στο παρκέ. Είναι αλήθεια ότι η ενέργεια σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι είναι πολύ διαφορετική από ένα εντός αλλά θα προσπαθήσουμε να επαναλάβουμε αυτό που κάναμε με την Σιένα. Ξέρουμε τι μας περιμένει αλλά έχουμε έρθει, όπως και σε κάθε παιχνίδι, αποφασισμένοι να κερδίσουμε. Έχουμε ακόμα την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσουμε” δήλωσε ο πολυτιμότερος παίκτης της προηγούμενης αγωνιστικής, Ντέβιν Σμιθ.