Ο Ντέιβιντ Μπλατ αναγνώρισε τις απαιτήσεις, που έχει ένας αγώνας στη Βαρκελώνη κόντρα στη Μπαρτσελόνα, «στάζοντας»… μέλι για τους «Μπλαουγκράνα». Αύριο (4/4) αναμετρώνται οι δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρωλίγκα, με την Μπαρτσελόνα να έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να καίγεται για νίκη ώστε να πάρει τη δεύτερη θέση στον όμιλο. Αμφότερες είναι αήττητες στον δεύτερο γύρο του Top-16.

“Η Μπαρτσελόνα έχει αποδείξει όλη τη σεζόν ότι είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρωλίγκας, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Είναι η ομάδα, που έχει ότι χρειάζεται για να φτάσει μέχρι το τέλος. Εκπληκτικό ρόστερ, συνέχεια, εξαιρετικό προπονητή και μεγάλη εμπειρία. Συν τοις άλλοις παίζουν στην έδρα τους. Πρέπει να πάμε εκεί πέρα και να κάνουμε κάτι το εξαιρετικό για να γυρίσουμε πίσω με τη νίκη” δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπλατ.

“Πρέπει να παίξουμε σκληρά στη Βαρκελώνη. Στο 100% για 40 λεπτά. Χρειάζεται να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να προσθέσουμε λίγα πράγματα για να φτάσουμε στη νίκη. Είναι η δυνατότερη ομάδα της Ευρώπης, όχι απλά μία συνηθισμένη ομάδα. Το ξέρουμε και το σεβόμαστε. Χρειαζόμαστε αυτή τη νίκη και πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι από ποτέ” πρόσθεσε ο Σον Τζέιμς.