Αποφασισμένοι να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους και κόντρα στον Ολυμπιακό έρχονται οι άνθρωποι της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η ομάδα του Μπλατ είναι σε πολύ καλή κατάσταση, κάτι το οποίο τόνισε κι ο Αμερικανός προπονητής στις καθιερωμένες δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

“Προσπαθούμε να μάθουμε από τα λάθη μας κι να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες ώστε να γίνουμε καλύτεροι. Μέχρι τώρα αυτό κάνουμε και λειτουργεί καλά στην ομάδα μας, θα δούμε τι θα γίνει και την Παρασκευή. Είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι και πρέπει να παίξουμε έχοντας στο μυαλό μας αυτό το πράγμα. Το γεγονός ότι το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες, βοηθάει και πληγώνει παράλληλα και τις δύο. Τα παιχνίδια στην Ελλάδα είναι πάντα πολύ δύσκολα αλλά γι αυτούς τους αγώνες ανυπομονούμε” τόνισε ο προπονητής της “ομάδας του λαού”.

“Έφερα μεγάλη ενέργεια στο παιχνίδι με τη Χίμκι κι αυτό θα κάνω και στο παιχνίδι της Παρασκευής. Ο Ολυμπιακός έχει ταλαντούχους παίκτες στη ρακέτα. Σε ένα παιχνίδι σαν κι αυτό το ριμπάουντ είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο” συμπλήρωσε ο Κάνερ Μέντλεϊ.