Αποφασισμένοι για την ισοφάριση είναι παίκτες και προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, οι οποίοι γνωρίζουν τα λάθη τους από τον πρώτο αγώνα κι είναι έτοιμοι να τα διορθώσουν. Οι Ντέιβιντ Μπλατ και Σον Τζέιμς έδωσαν το σύνθημα της νίκης με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα.

“Χρειάζεται να επιστρέψουμε στον δικό μας τρόπο παιχνιδιού και να παίζουμε για τους δικούς μας στόχους. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα δυνατά μας σημεία απέναντι στη Ρεάλ και να δώσουμε το κάτι παραπάνω, κάτι που δεν συνδέεται με το μπασκετικό κομμάτι του παιχνιδιού. Μπορούμε να το κάνουμε απόψε. Οι παίκτες μου ξέρουν πολύ καλά ότι δεν υπάρχει χρόνος για να κοιτάμε πίσω, ούτε για να κάνουμε διορθώσεις και να προετοιμάσουμε το επόμενο παιχνίδι” δήλωσε ο Αμερικανός προπονητής.

“Πνευματικά η ήττα της Τετάρτης δεν μας επηρεάζει. Γνωρίζουμε τι είμαστε ικανοί να κάνουμε. Έχουμε αρκετές διορθώσεις να κάνουμε. Θα προσπαθήσουμε να εμφανιστούμε πιο συγκεντρωμένοι και προετοιμασμένοι απόψε. Η βασική μας πεντάδα χρειάζεται να δώσει το ρυθμό. Αυτοί που έρχονται από τον πάγκο πρέπει να βοηθήσουν περισσότερο την ομάδα και να είναι πιο έτοιμοι πνευματικά και σωματικά” πρόσθεσε ο Σον Τζέιμς.