Η Φενερμπαχτσέ υποδέχεται την Παρασκευή (16/1) τον Ολυμπιακό στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του ΤΟΡ 16 του Eurocup και ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς τόνισε σε δηλώσεις του πως εφόσον η ομάδα του παίξει άμυνα θα κερδίσει το παιχνίδι.

Αναλυτικά:

«Διαθέτουμε πολλούς ταλαντούχους παίκτες στην ομάδα, αλλά πρέπει αν βελτιώσουμε την άμυνά μας. Βλέπουμε σε βίντεο όλα τα παιχνίδια μας και όποτε παίζουμε καλή άμυνα, δε χάνουμε. Όταν αμυνόμαστε σωστά παίρνουμε ενέργεια και στην επίθεσή μας. Τα πάντα γίνονται πιο εύκολα. Το κλειδί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι αναμφίβολα η άμυνα.

Δεν τον γνώριζα τον Ζήση πριν έρθει στην ομάδα, αλλά το τελευταίο δεκαήμερο μιλάω συζητάω αρκετά μαζί του. Ακολουθώ την καριέρα του χρόνια τώρα…. είναι κομβικός παίκτης σε ομάδες υψηλού επιπέδου και τα καταφέρνει περίφημα και με την Εθνική Ελλάδας. Μας βοηθάει πολύ με την εμπειρία του κάτι που είναι σημαντικό γιατί έχουμε πολλούς νεαρούς παίκτες. Ελέγχει το ρυθμό του ματς και σίγουρα μαςς ανεβάζει επίπεδο η παρουσία του.

Είναι νωρίς για να πούμε ποιές ομάδες θα πάνε στο Final 4. Αν επιμένεις όμως, εμείς, η Ρεάλ, η ΤΣΣΚΑ και η Μπαρτσελόνα. Αυτές είναι οι τρεις καλύτερες ομάδες μέχρι τώρα στη διοργάνωση».