Ο Γιάννης Μπουρούσης, μετά την ανάδειξη του σε MVP της Ευρωλίγκας για τον Μάρτιο, μίλησε στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης και αφού ευχαρίστησε τον κόσμο, τους συμπαίκτες και τον προπονητή του, στη συνέχεια τόνισε πως το Φάιναλ φορ είναι στόχος για την Λαμποράλ Κούτσα, όμως θα επιτευχθεί μόνο αν συνεχιστεί η πολύ καλή δουλειά που γίνεται.

Αναλυτικά:

«Χαίρομαι πολύ γι’ αυτό το βραβείο μετά από τόσα χρόνια στην Ευρωλίγκα. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες και το προπονητικό τιμ, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει τίποτα. Ό,τι έχουμε πετύχει είναι χάρη στον κόουτς. Χαίρομαι που παίζω υπό τις οδηγίες του, σε αυτή την ομάδα, με αυτούς τους φιλάθλους. Όλοι στην ομάδα συνεργαζόμαστε σαν να ήμασταν μαζί εδώ και δύο χρόνια. Όλοι παίζουν για το σύνολο κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δεν είμαστε μεγάλη ομάδα, αλλά μια νεανική ομάδα που δουλεύει σκληρά και θέλει να φτάσει στο Φάιναλ φορ».

Για το Φάιναλ: «Είμαστε στην τελική ευθεία της σεζόν, νιώθουμε καλά και θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Ξέρουμε πως αν παίξουμε σκληρά, έχουμε πιθανότητες να πάμε στο Φάιναλ φορ. Γιατί όχι; Το πλεονέκτημα έδρας μάς δίνει μια καλή πιθανότητα για πρόκριση, αλλά αν δεν παίξεις καλά, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Και πέρσι ο Ολυμπιακός δεν είχε πλεονέκτημα απέναντι στην Μπαρτσελόνα, αλλά προκρίθηκε, ενώ κι άλλες ομάδες στο παρελθόν το έχουν πετύχει αυτό».