Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Ευρωλίγκας που συμπληρώνει 300(!) συμμετοχές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, μετά τη συμμετοχή του στο σημερινό (15/04) παιχνίδι κόντρα στη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Λοκομοτίβ Κουμπάν και Μπαρτσελόνα αναμετρώνται αυτή τη στιγμή (31-48, 20′) για το δεύτερο παιχνίδι της μεταξύ τους σειράς για τα playoffs της Ευρωλίγκας, με την αναμέτρηση αυτή να αποκτά ιδιαίτερη αξία, διότι ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο πέτυχε ένα ιστορικό ρεκόρ.

Πιο συγκεκριμένα, ο εμβληματικός γκαρντ των “Μπλαουγκράνα” παίρνοντας χρόνο συμμετοχής κόντρα στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, έγινε ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσης που φτάνει τις 300 συμμετοχές. Στη δεύτερη θέση με τις περισσότερες συμμετοχές στη διοργάνωση, βρίσκεται ο Δημήτρης Διαμαντίδης με 276, ενώ την πρώτη τριάδα συμπληρώνει ο Φελίπε Ρέγιες με 255.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στον πρώτο αγώνα με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, ο “La Bomba” πέτυχε ακόμη ένα ρεκόρ, όντας πλέον ο πρώτος παίκτης που έχει εκτελέσει 1.500 τρίποντα στη διοργάνωση.