Ο Hassan Martin έκανε πολύ μεγάλο ματς απέναντι στην Real (18π. με 2/2βολ., 8/12διπ., 6ριμπ., 1κλεψ., 1κοψ.). Στα 14΄΄ δευτερόλπετα όμως, πριν την λήξη της παράτασης έκανε το μοιραίο λάθος κι από ωραίος έγινε μοιραίος.

Με το σκορ να είναι 81-82 ο εξαιρετικός ως τότε Martin έκανε λάθος πάσα στον Σλούκα, η μπάλα βγήκε έξω πήγε στην Real και ο Laprovittola κέρδισε το φάουλ λίγο μετά και έκανε το 81-84 με βολές και ουσιαστικά εκεί ο Ολυμπιακός έχασε τη νίκη από την Real (κέρδισε με 86-82).

Ο Αμερικανός σέντερ μίλησε στην κάμερα της NOVA για την μοιραία φάση και είπε οτι έκανε ένα λάθος που δεν έπρεπε το είχε κάνει εκείνη τη στιγμή,

Από την άλλη ο παίκτης του Ολυμπιακού περιέγραψε με τον δικό του τρόπο και την τιτάνια μάχη που έδωσε με τον γίγαντα (2,21μ.) της Real, Edfy Tavares.

Αναλυτικά ο Hassan Martin είπε: «Είναι σαν να παίζεις ένα… βουνό με τον Ταβάρες. Όλοι οι σέντερ σχεδόν είναι ψηλότεροι από εμένα. Προσπαθώ να χρησιμοποιώ τα πλεονεκτήματά μου για να τους… κερδίζω! Ήταν λάθος μου η πάσα στον Σλούκα στο τέλος. Δεν έπρεπε να κάνω τέτοια πάσα εκείνη την στιγμή. Ήταν μια κακή μου στιγμή».